EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Щороку в травні у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького проходять Дні науки. Не винятком став і цей рік, хоча традиційна студентська конференція відбувалася дистанційно.
Результати своїх наукових досліджень у галузі права здобувачі вищої освіти мали змогу представити на засіданні секції ”Розбудова правової держави в умовах євроінтеграційних процесів”.

У роботі секції взяло участь понад 30 здобувачів вищої освіти, 19 з яких виступили з доповідями. За дотриманням регламенту та порядком під час роботи секції слідкували модератори - студентка 3-го курсу за ОПП "Право" Христина Дідик та доцент кафедри права Богдан Мелех.
З привітальним словом виступила заступниця завідувача кафедри права, доцентка Юлія Коверко, яка наголосила на значенні наукової роботи у поглибленому засвоєнні здобувачами вищої освіти компонентів освітньої програми, розвитку самостійних дослідницьких навичок, набуття досвіду колективного обговорення і вирішення актуальних правових проблем.
Сучасні умови внесли корективи у тематику студентських наукових робіт – багато виступів стосувалося проблем реалізації та захисту прав людини та громадянина в умовах пандемії COVID-19.
Студентські доповіді супроводжувалась наочними презентаціями результатів власних досліджень. Багато тем викликало неабияку зацікавленість в учасників конференції, тому виникали цікаві та змістовні дискусії.

Колектив кафедри права дякує всім здобувачам вищої освіти, які взяли участь у конференції, та бажає цікавих тем наукових досліджень, нових ідей та вагомих результатів.

Богдан Мелех, доцент кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru