EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Цікавим та насиченим на події і заходи виявився цей місяць для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право». Продовж цього часу вони мали змогу відвідати установи, з якими вже довгий час співпрацює кафедра права, та ознайомитися з практичними аспектами своєї майбутньої професії.

 

Так 1 листопада 2022 р. у межах вивчення навчальної дисципліни «Цивільне процесуальне право» студенти 4-го курсу відвідали Львівський апеляційний суд. Під час відвідин вони ознайомилися з системою організації і діяльності суду та нормативно-правовими актами, що регулюють порядок здійснення судочинства, а ще побували у судовому засіданні, де мали можливість заслухати розгляд цивільної справи та побачити використання сучасних технологій в судочинстві через проведення розгляду справи в режимі відеоконференції.
Закріпити свої знання з навчальної дисципліни «Актуальні питання судочинства» 9 листопада 2022 р. змогли майбутні магістри права, відвідавши Львівський окружний адміністративний суд та побувавши у судовому засіданні. А вже 21 листопада 2022 р. Львівський окружний адміністративний суд відвідали і студенти 3-го курсу. Заступниця керівника апарату Людмила Спіченко і помічниця голови суду Ірина Шаравара провели студентам екскурсію установою, ознайомила зі структурою суду та роботою його канцелярії.
7 листопада студенти-правники відвідали Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Львів). Під час візиту начальниця відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Віталія Шепега та начальниця відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності колегії з розгляду скарг Іоліта Адамська ознайомили здобувачів вищої освіти зі структурними підрозділами управління та напрямками їх діяльності, особливостями проходження державної служби в органах юстиції, актуальними законодавчими змінами тощо.
Кожна проведена зустріч залишила у студентів приємні враження та нові знання. А ще вони отримали запрошення пройти виробничу практику чи стажування у цих установах та пропозицію подавати у майбутньому документи на конкурси на заміщення відповідних вакантних посад.


Юлія Коверко, доцентка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru