EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


Щороку з 25 листопада до 10 грудня у світі проводиться кампанія «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги до проблем подолання насильства у сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

1 грудня 2022 р. студенти-правники Леся Дідух, Марія Близнюк та Владислав Корженевський взяли участь у смарт-зустрічі «Разом протиДІЙмо насильству», організаторами якої стали Львівський державний університет внутрішніх справ та громадська організація Центр «Жіночі перспективи». Під час зустрічі представники цієї громадської організації, а також Управління патрульної поліції у Львівській області, відділу ювенальної превенції ГУНП у Львівській області, Департаменту соціального захисту населення Львівської обласної військової адміністрації, Українського інституту дитячо-юнацької психотерапії та психологічного консультування й інші кваліфіковані експерти поділилися зі студентами своїми знаннями, досвідом та думками, а ще розповіли про гарячі лінії та чат-боти, які допомагають жертвам насильства та торгівлі людьми отримати допомогу.
Ця зустріч дала змогу зрозуміти всім учасникам, що проблему насильства не можна замовчувати, про неї треба говорити і боротися з її причинами.

Леся Дідух, студентка 3 курсу, спеціальність 081 «Право»

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru