EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 1
Особливістю освітньо-професійної програми «Право» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти є детальне ознайомлення з правовим забезпеченням і проблемами адвокатури та адвокатської діяльності через теоретичне навчання та практичну підготовку.
Вже зовсім скоро магістранти проходитимуть виробничу практику в адвокатурі, а зараз вивчають обов'язкову освітню компоненту «Адвокатура в Україні» (лектор - д.ю.н. Андрій Гулик). У межах вивчення цієї навчальної дисципліни 16 березня 2023 р. було проведено заняття за участю адвоката Андрія Сташка, під час якого запрошений гість пригадав здобувачам порядок допуску та складання кваліфікаційного іспиту для набуття права на заняття адвокатською діяльністю в Україні, а ще ознайомив з практичними аспектами роботи адвоката (взаємовідносини з клієнтом, формування клієнтської бази, дотримання принципу конфіденційності та збереження адвокатської таємниці тощо).

2 3

3 2
Значна частина заняття пройшла в форматі «запитання-відповідь», адже студентів цікавили такі актуальні питання, як особливості діяльності адвоката в умовах правового режиму воєнного стану, провальні кейси на початку адвокатської кар’єри, підготовка магістрів права до майбутньої роботи в адвокатурі та багато інших.
Очевидно, такі заняття відіграють велику роль у підготовці майбутніх фахівців. З нетерпінням чекаємо на наступні зустрічі з практичними працівниками.
Христина Дідик, здобувачка другого (магістерського)
рівня вищої освіти ОПП «Право»

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru