EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

7

У підготовці висококваліфікованих фахівців дуже важливо подати здобувачам якісні теоретичні знання, але ще важливіше – навчити ці знання застосувати на практиці. Саме тому актуальним стає питання залучення до навчального процесу представників роботодавців.

1

2
28 березня 2023 р. у межах вивчення теми «Учасники адміністративного процесу» з навчальної дисципліни «Адміністративне процесуальне право» (відповідальна за дисципліну – доцентка Олена Ніканорова) студенти-правники 2-го курсу завітали до Восьмого апеляційного адміністративного суду. Здобувачі вищої освіти ознайомились з територіальною юрисдикцією суду, основними завданнями та функціями адміністративного судочинства, компетенцією адміністративних судів, організацією роботи канцелярії суду, а ще - з порядком надходження позовів і розподілом справ по палатах суду. Також студентам випала нагода ознайомитись із сформованою справою, провадження по якій закінчене, переглянути усіх учасників, які були залучені у процес, поспілкуватись з секретарями судового засідання, помічниками суддів, дізнатись про їхній процесуальний статус і обов'язки та відвідати зал судових засідань. Особливо цікавою для студентів була прочитана працівниками суду лекція про історію суддівської мантії та зміни суддівського статусу в різні історичні періоди.

 

3

8
29 березня 2023 р. з метою закріплення теоретичних знань із навчальної дисципліни «Трудове право» (відповідальна за дисципліну – старша викладачка Марія Гучко) та ознайомлення з практичними аспектами їх застосування студенти-правники 2-го відвідали Західне міжрегіонального управління Державної служби з питань праці. Начальниця Управління інспекційної діяльності у Львівській області Віталія Шепега розповіла здобувачам вищої освіти про функції та завдання Державної служби України з питань праці в умовах воєнного стану, про переваги легальної праці, про оформлення трудових відносин та порушення прав працівників, про ризики примусової праці та про відповідальність за порушення законодавства про працю і охорону праці.
Цього ж дня для студентів-правників 1-го курсу начальником відділу судових розпорядників Західного апеляційного господарського суду Юрієм Ольшанським було проведено гостьову лекцію з навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи» (відповідальна за дисципліну - доцентка Ольга Капітан). Під час лекції здобувачі вищої освіти ознайомились зі специфікою господарського судочинства, повноваженнями та юрисдикцією суду, а ще отримали відповіді на поставлені гостю питання.

4
Колектив кафедри права висловлює подяку всім стейкхолдерам, які долучаються до навчального процесу та вдосконалення освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальністю 081 «Право».

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru