EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG c53b533bff8e1a52b178078c7e67341d V

З нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці, який у 2023 році проходить під девізом «Безпечне та здорове робоче середовище - основний принцип та право на роботі», для студентів-правників 2-го курсу з навчальної дисципліни «Трудове право» (лекторка - старша викладачка кафедри права Марія Гучко) було проведено гостьову лекцію за участі досвідчених фахівців у галузі охорони праці - начальниці Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віталії Шепеги та т.в.о. начальника відділу з питань безпеки праці північного регіону Галини Струтинської.

 

IMG 27451dd4a5756260fe349dfb554d8398 V
Віталія Шепега відзначила, що 28 квітня – день, коли ми віддаємо данину пам’яті працівникам, які отримали травми або загинули на виробництві. З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну питання безпеки праці набуло нового значення. Тисячі підприємств продовжують функціонувати, незважаючи на додаткові щоденні ризики та випробування. Україна несе великі втрати в цій війні, і ці втрати збільшуються, у тому числі внаслідок загибелі працівників на робочих місцях.
Галина Струтинська разом зі студентами досліджували, як втілити досягнення нульового рівня травматизму та нещасних випадків з важким смертельним результатом, травм і захворювань, пов’язаних з роботою. Студенти пропонували своє вирішення проблеми, подавали ідеї, ділились історіями і, в результаті, закріпили отримані знання.

 

Марія Гучко, старша викладачка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru