EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1
28 червня з нагоди відзначення 27-ої річниці прийняття Основного закону України - Конституції у стінах ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького було проведено круглий стіл на тему: «Актуальні питання українського конституціоналізму».
На жаль, вже другий рік поспіль це свято відзначається в умовах воєнного стану. Боронячи нашу державність, ми продовжуємо відстоювати наші цінності і ті фундаментальні принципи, які задекларовані в Конституції України, і які є оновою сучасної правової держави.

 

1

Розпочалося засідання круглого столу із вступного слова декана факультету громадського розвитку та здоров‘я, професора Руслана Пеленя та в.о. завідувача кафедри права, доцентки Юлії Коверко. Спікери заходу - керуючий партнер АО «ІЛ Груп», адвокат Михайло Рабінович, помічник судді Львівського окружного адміністративного суду Григорій Гембара, депутати Львівської міської ради Уляна Пак та Петро Адамик, доцент кафедри права Богдан Мелех та голова студентського самоврядування Владислав Корженевський у своїх виступах зосередили увагу на історичних особливостях та сучасних проблемах українського конституціоналізму, необхідності проведення реформ (зокрема у сфері судової системи), вдосконаленні антикорупційного законодавства та особливостях реалізації і захисту прав людини в умовах воєнного стану. У межах наукової дискусії своїми міркуваннями обмінялися науково-педагогічні працівники кафедри права та здобувачі вищої освіти за спеціальністю 081 «Право».

1

1

1

Дякуємо за плідну роботу всім учасникам круглого столу та Збройним Силам України за можливість його проведення.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru