EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 

зображення viber 2024 05 27 12 22 26 562

На завершальному етапі вивчення обов’язкової освітньої компоненти “Господарське право” (лектор – кандидат юридичних наук, доцент Христина Кульгавець) студенти 3 курсу ОПП “Право” ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького з ознайомчим візитом відвідали Західний апеляційний господарський суд.

Ольга Юрчук, помічник судді Західного апеляційного господарського суду, кваліфіковано та доступно провела лекцію щодо особливостей апеляційного провадження в господарському судочинстві, розповіла про організацію роботи суду, зокрема в період воєнного стану, ознайомила з функціонуванням єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи, поділилася зі здобувачами цінними лайфхаками при розгляді справ, віднесених до юрисдикції господарського суду.

 

зображення viber 2024 05 27 12 22 27 630

зображення viber 2024 05 27 12 23 07 545

У супроводі головного спеціаліста відділу комунікацій Наталі Гулик студентам пощастило бути присутніми на розгляді справи щодо земельного спору за участі суб’єкта господарювання та представників однієї з ОТГ Львівщини.

В одному із залів судових засідань студенти-правники мали змогу приміряти суддівські мантії та спробувати себе у ролі суддів. До того ж, отримали запрошення від працівників суду щодо подальшої співпраці та проходження стажування.

Допис підготувала Христина КУЛЬГАВЕЦЬ, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри права 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru