EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 2642

11 та 12 червня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Право» денної форми навчання. Метою атестаційного екзамену було оцінити досягнуті результати навчання, визначені стандартом вищої освіти та освітньо-професійною програмою. Програма атестаційного екзамену охоплювала питання з освітніх компонентів «Адміністративне право», «Цивільне право» та «Кримінальне право».

MyCollages 5

Оцінювала рівень досягнутих результатів навчання здобувачів екзаменаційна комісія у складі судді Львівського окружного адміністративного суду Андрія Ланкевича, декана факультету громадського розвитку та здоровʼя Руслана Пеленя, виконувача обов’язків завідувача кафедри права Юлії Коверко, гаранта освітньо-професійної програми, доцента кафедри права Олени Різенко та доцента кафедри права Андрія Гулика.
Відповіді здобувачів на запитання білетів та додаткові запитання членів комісії засвідчили необхідний рівень сформованих загальних і фахових компетентностей, які потрібні для професійної діяльності у сфері юриспруденції. Рішенням екзаменаційної комісії здобувачам вищої освіти присвоєно кваліфікацію бакалавра права.
Вітаємо бакалаврів та бажаємо без перешкод долати всі наступні життєві сходинки!

Допис підготувала Юлія КОВЕРКО, виконувач обов’язків завідувача кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru