EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

З 13 травня по 7 червня 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Право» другого та третього курсів проходили виробничу практику на базі Юридичної клініки Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Під час практики здобувачі ознайомилися з особливостями діяльності Юридичної клініки, методами ефективного інтерв’ювання та консультування клієнтів, психологічними аспектами правозахисної роботи юриста, алгоритмом опрацювання звернень та роботою над справами, специфікою опрацювання окремих цивільних, трудових, сімейних, адміністративних та інших правових питань.

1

Окрім цього, здобувачі зустрілись із практикуючими юристами, серед яких: Святослав Возний, представник Фонду державного майна України у Львівській області, котрий ознайомив здобувачів із основами діяльності Фонду та розповів про реалізацію державної політики у сфері управління об’єктами державної власності та приватизації державного майна; Алла Доманівська, головний спеціаліст Львівського окружного адміністративного суду, яка окреслила здобувачам основи ведення документації у суді; представники Державного бюро розслідувань, які ознайомили здобувачів з основними напрямами діяльності Бюро та порядком проведення слідчих дій, збором доказів на місці злочину, а також провели порівняння розслідування кримінальних правопорушень в Україні з розслідуванням за кордоном.
З керівником практики від кафедри, доцентом Іваном Терлюком здобувачі відвідали Львівське районне управління поліції № 1 Головного управління Національної поліції у Львівській області, де начальник сектору дотримання прав людини Максим Ферендович ознайомив їх із діяльністю правоохоронних органів, а інспектор сектору дотримання прав людини Юлія Петровська – з організацією роботи сектору, призначенням та метою створення пілотного проєкту «Custody Records», порядком забезпечення прав затриманих осіб тощо. Також під час практики здобувачі відвідали Львівську обласну військову (державну) адміністрацію та Львівську обласну раду.

1

1

1

1

1

1

1

7 червня 2024 року завершилася виробнича практика й у здобувачів четвертого курсу, яка тривала 6 тижнів. Завданням цієї практики було закріплення набутих під час навчання теоретичних знань, ознайомлення з конкретними сферами юридичної діяльності, структурою і специфікою роботи баз практики, а також формування навичок застосування чинного законодавства в конкретній сфері юридичної діяльності. Здобувачі проходили практику у судах (Червоноградський міський суд, Буський районний суд, Камʼянка-Бузький районний суд Львівської області, Галицький районний суд міста Львова, Львівський апеляційний суд), Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону, адвокатських об’єднаннях, органах місцевого самоврядування, юридичних відділах підприємств тощо.
За результатами проходження виробничої практики здобувачі підготували звіти, які успішно захистили.

Допис підготували:
Богдан МЕЛЕХ, завідувач Юридичної клініки,
Юлія КОВЕРКО, виконувач обов’язків завідувача кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru