EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 2819

Обов’язковою навчальною дисципліною освітньо-професійної програми «Право» підготовки бакалаврів права є криміналістика. Її завданням є формування у здобувачів науково-обґрунтованих знань та практичних навичок щодо збирання й дослідження доказів під час розслідування злочинів.

Для забезпечення формування відповідних знань та умінь у здобувачів вищої освіти 28 червня 2024 року в Університеті відбулося відкриття кабінету криміналістики. 

 

IMG 2816

IMG 2820

IMG 2817

У відкритті взяли участь виконувач обов’язків ректора, професор Іван Парубчак, декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо, адвокат, член навчально-методичної ради за спеціальністю 081 «Право» Назар Голубець та науково-педагогічні працівники Університету.

Виконувач обов’язків завідувача кафедри права, доцент Юлія Коверко ознайомила присутніх із особливостями дисципліни та призначенням кабінету криміналістики, а відповідальний за організацію роботи кабінету, професор Богдан Телефанко – із його матеріально-технічною базою. Зокрема – з валізою експерта-криміналіста, яка призначена для виявлення і збору речових доказів на місці події для подальшого проведення експертиз і досліджень.

 

IMG 2818

Очільник Університету, професор Іван Парубчак побажав викладачам кафедри права успіхів у підготовці правників та ефективної роботи кабінету криміналістики, а адвокат Назар Голубець – подальшого розвитку кабінету через поповнення новими експонатами.

Допис підготувала Юлія КОВЕРКО, виконувач обов’язків завідувача кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru