EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 IMG 4552

Ознайомлення з роботою судових органів має позитивний вплив на ефективність засвоєння здобувачами теоретичних знань та формування у них практичних навичок у межах відповідних навчальних дисциплін, про що зазначають як самі студенти, так і науково-педагогічні працівники.

17 жовтня 2024 року в межах договору про співпрацю щодо підготовки правників з метою поглиблення здобутих знань з навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи» здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за ОПП «Право» 2-го курсу у супроводі викладачів кафедри права Олега Винарчика, Дмитра Андріїва та Михайла Рабіновича відвідали Львівський апеляційний суд.

 

У залі судових засідань Олег Винарчик ознайомив здобувачів з особливостями діяльності Суду та його місцем у системі органів судової влади України, а начальник відділу статистики Юлія Ярема розповіла про структуру апарату та завдання його окремих підрозділів, а також провела екскурсію установою й ознайомила з історією Суду.

Під час візиту увагу здобувачів також привернули організаційні, процесуальні, кадрові й інші особливості організації та діяльності Львівського апеляційного суду, його взаємодія з іншими судами, органами влади та громадянами. У процесі спілкування здобувачі отримали відповіді на свої запитання, які стосувалися правових аспектів роботи суддів та працівників апарату, а ще – розгляду окремих категорій справ.

За результатами візиту окремі здобувачі виявили жвавий інтерес та зацікавленість у приєднанні до колективу Суду після здобуття ними вищої освіти.

Допис підготував Дмитро АНДРІЇВ, асистент кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru