Бакалаври успішно захистили кваліфікаційні роботи
- Деталі
-
Опубліковано: 15 червня 2023
-
Перегляди: 384
На кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів успішно відбувся захист кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Здобувачі вищої освіти представили свої роботи та отримали позитивні оцінки. Деканеса факультету Харчових технологій та біотехнології, доцентка Коваль Г.М. виступила з вітальним словом.
Голова державної екзаменаційної комісії - технология з виробництва м’ясних продуктів ТОВ «Крамар ЛТД» Ольга Федорович-Лешкович та члени: доценти Драчук У.Р., Галух Б.І., Басараб І.М., Білик О.Я. відзначили високу теоретичну підготовку випускників - майбутніх технологів та привітали їх з успішним захистом!