EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів ‒ своєрідна подорож у світ інновацій у сфері м’ясопереробки, де студенти проявили себе як справжні експерти. Це ще одна чудова переконлива демонстрація того, як вивчення технологій може впливати на реальний прогрес у галузі харчових технологій.

 

З 19 по 22 грудня 2023 року в Університеті відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”. Декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль ознайомила студентів із наказом про проведення підсумкового етапу навчання – захисту магістерських кваліфікаційних робіт, та представила голову комісії Оксану Давидович, доцента кафедри харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету, а також членів екзаменаційної комісії.

Завідувач кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук звернулася до студентів зі словами подяки, оскільки здобуті високі знання і любов до обраного фаху стали на сьогодні головними рушійними силами для майбутніх технологів.

2

3

Студенти спеціальності 181 “Харчові технології” освітнього ступеня “Магістр”, вивчаючи сучасний стан мʼясопереробної галузі, впродовж двох років активно працювали над своїми дослідженнями, орієнтуючись на кафедральну тематику “Розробка й удосконалення технології м’ясних та олійно-жирових виробів із раціональним використанням сировинних ресурсів”, та проявили високі знання і креативність, які висвітлили у дослідницьких кваліфікаційних роботах.

Варто зазначити, що серед випускників були і наші воїни-захисники, що на насправді вражає та свідчить про широкий спектр інтересів та практичних застосувань отриманих знань. Зокрема однією із найкращих доповідей відзначили доповідь Ростислава Микули ‒ начальника їдальні Львівського територіального батальйону 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України (103 ОБрТрО).

Вартий уваги той факт, що усі магістерські роботи мали логічний та послідовний виклад теоретичних положень досліджуваних процесів, а також аналіз технологій і рекомендацій виробництву.

4

5

Оголосила результати захисту магістерських кваліфікаційних робіт голова екзаменаційної комісії Оксана Давидович. Вона відзначила високий рівень підготовки, актуальність досліджень і глибокі теоретичні та практичні знання магістрантів.

Керівник відділу працевлаштування та звʼязків з виробництвом Богдан Галух побажав випускникам успішного працевлаштування за обраним фахом та ознайомив із “гарячими” вакансіями від стейкхолдерів – партнерів Університету.

6

Отож, екзаменаційна комісія зробила висновок, що всі магістерські кваліфікаційні роботи виконані на високому науково-методичному рівні, і студенти заслуговують на отримання кваліфікації магістра.

20231222 094136

Допис підготував Богдан ГАЛУХ, доцент кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru