EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 6

На кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів 15 лютого 2024 року відбувся успішний захист здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” заочної форми навчання спеціальності 181 “Харчові технології”. Члени державної екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” відзначили актуальність, обґрунтованість та змістовність дипломних проєктів. Представлені роботи мали теоретичне спрямування, практичну цінність, оскільки дехто зі студентів здобули досвід роботи за спеціальністю як в Україні, так і за кордоном.

 

Варто відзначити дослідження Юлії Хомич, Іванни Яворської, Олександри Обребської, за захист яких здобувачі отримали оцінку “відмінно”. Крім цього, Іванна Яворська та Олександра Обребська впродовж свого навчання брали активну участь у науковій роботі студентів та опублікували результати своїх досліджень у збірнику тез доповідей “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”, а також брали участь у конференції-online, що відбулася 10–11 листопада 2022 року на факультеті харчових технологій та біотехнології в межах роботи секції “Інноваційні технології м’ясного та олійно-жирового виробництва”.

зображення viber 2024 02 15 11 43 40 274

зображення viber 2024 02 15 11 43 40 552

 

Вітаємо випускників!

Допис підготувала Ірина Маркович-Сімонова

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru