Здобутки студентів у науковій роботі
- Деталі
-
Опубліковано: 17 лютого 2024
-
Перегляди: 196
На кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів 15 лютого 2024 року відбувся успішний захист здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” заочної форми навчання спеціальності 181 “Харчові технології”. Члени державної екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня “Бакалавр” відзначили актуальність, обґрунтованість та змістовність дипломних проєктів. Представлені роботи мали теоретичне спрямування, практичну цінність, оскільки дехто зі студентів здобули досвід роботи за спеціальністю як в Україні, так і за кордоном.
Варто відзначити дослідження Юлії Хомич, Іванни Яворської, Олександри Обребської, за захист яких здобувачі отримали оцінку “відмінно”. Крім цього, Іванна Яворська та Олександра Обребська впродовж свого навчання брали активну участь у науковій роботі студентів та опублікували результати своїх досліджень у збірнику тез доповідей “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”, а також брали участь у конференції-online, що відбулася 10–11 листопада 2022 року на факультеті харчових технологій та біотехнології в межах роботи секції “Інноваційні технології м’ясного та олійно-жирового виробництва”.
Вітаємо випускників!
Допис підготувала Ірина Маркович-Сімонова