EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 02 27 09 53 28 190

Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти, що відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти. Тому гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” спеціальності 181 “Харчові технології” Уляна Драчук 22 листопада 2023 року організувала зустріч науково-педагогічних працівників, які залучені до освітньої програми. Запрошені від адміністрації: проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк та декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль.

зображення viber 2024 02 27 09 53 28 232

зображення viber 2024 02 27 09 53 28 265

Гарант освітньої програми, кандидат технічних наук Уляна Драчук представила освітню програму, ознайомивши учасників із метою, особливостями (унікальністю), фаховими компетентностями та програмними результатами навчання, освітніми компонентами програми.

Відповідно до стратегії розвитку Львівської області та рекомендацій стейкхолдерів, запропоновано запровадити обов’язкову освітню компоненту “Технології м’ясних продуктів із нетрадиційної м’ясної сировини” та внести відповідні зміни в освітню програму.
Віримо в те, що кожен робить все, що може, аби наблизити нашу перемогу. Слава Україні!

Допис підготувала Уляна Драчук, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru