Обговорення ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”
- Деталі
-
Опубліковано: 05 грудня 2023
-
Перегляди: 270
Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, гарант освітньої програми доцент Уляна Драчук 5 грудня 2023 року організувала online-зустріч для обговорення ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”.
У заході взяли участь розробники ОПП, декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух, а також професор Василь Пасічний – завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій, Тетяна Шарахматова – декан факультету технології та товарознавства продуктів і продовольчого бізнесу Одеського національного технологічного університету, Микола Кухтин – професор кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного університету імені Івана Пулюя, Олена Петрова – завідувач кафедри переробки продукції тваринництва Миколаївського національного аграрного університету, Наталя Шевчук – гарант ОПП “Харчові технології” Миколаївського національного аграрного університету, Наталя Дерев’янко гарант ОПП “Харчові технології” Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.
До обговорення ОПП “Технології зберігання консервування та переробки м’яса” долучилися наші стейкхолдери, а саме Христина Кукурудза HR-директорка компанії Торговий дім “Галицька свіжина”, Наталя Стехній HR-директорка компанії ТОВ “Агроль”, Людмила Мартинюк HR-директорка компанії ТзОВ “Барком”, Марта Петролюк ‒ Менеджер з адміністративного управління ТОВ “Щедра нива”.
Під час зустрічі були обговорені мета та особливості ОПП, її структура, сильні та слабкі сторони. Висловлюємо подяку усім присутнім за поради і зауваження щодо удосконалення ОПП.
Допис підготувала Уляна Драчук, доцент, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів