EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

СКРІН обговорення ОП 1

Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, гарант освітньої програми доцент Уляна Драчук 5 грудня 2023 року організувала online-зустріч для обговорення ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”.

У заході взяли участь розробники ОПП, декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух, а також професор Василь Пасічний – завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій, Тетяна Шарахматова – декан факультету технології та товарознавства продуктів і продовольчого бізнесу Одеського національного технологічного університету, Микола Кухтин – професор кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного університету імені Івана Пулюя, Олена Петрова – завідувач кафедри переробки продукції тваринництва Миколаївського національного аграрного університету, Наталя Шевчук – гарант ОПП “Харчові технології” Миколаївського національного аграрного університету, Наталя Дерев’янко гарант ОПП “Харчові технології” Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії.


СКРІН обговорення ОП 2

До обговорення ОПП “Технології зберігання консервування та переробки м’яса” долучилися наші стейкхолдери, а саме Христина Кукурудза HR-директорка компанії Торговий дім “Галицька свіжина”, Наталя Стехній HR-директорка компанії ТОВ “Агроль”, Людмила Мартинюк HR-директорка компанії ТзОВ “Барком”, Марта Петролюк ‒ Менеджер з адміністративного управління ТОВ Щедра нива.

СКРІН обговорення ОП 3

Під час зустрічі були обговорені мета та особливості ОПП, її структура, сильні та слабкі сторони. Висловлюємо подяку усім присутнім за поради і зауваження щодо удосконалення ОПП.

Допис підготувала Уляна Драчук, доцент, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru