Участь у гостьовій лекції
- Деталі
-
Опубліковано: 28 лютого 2024
-
Перегляди: 253
Викладачі кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, факультету харчових технологій та біотехнології взяли активну участь (on-linе) у гостьовій лекції Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії (м. Запоріжжя) з ОПП “Харчові технології”, яку проводила відома спікер, кандидат історичних наук Олена Брайченко.
Лекцію присвячено дослідженням української гастрономічної культури. Основна теза цієї зустрічі: їжа – це мова, яка може розповісти про людей, їхню культуру та світосприйняття, адже кожен регіон України має найрізноманітніші харчові вподобання. Здобувачам вищої освіти як майбутнім фахівцям з харчових технологій потрібно і надалі дбати про збереження якості продуктів і регіональних традицій харчування.
Дякуємо колегам за запрошення та цікаву і змістовну лекцію! Разом до перемоги!
Допис підготувала доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб