EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 зображення viber 2024 03 18 13 24 25 606

Викладачі кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, факультету харчових технологій та біотехнології взяли активну участь (on-linе) у гостьовій лекції Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії (м. Запоріжжя) з ОПП “Харчові технології”, яку проводила відома спікер, кандидат історичних наук Олена Брайченко.

зображення viber 2024 03 18 13 23 42 086

зображення viber 2024 03 18 13 24 13 934

Лекцію присвячено дослідженням української гастрономічної культури. Основна теза цієї зустрічі: їжа – це мова, яка може розповісти про людей, їхню культуру та світосприйняття, адже кожен регіон України має найрізноманітніші харчові вподобання. Здобувачам вищої освіти як майбутнім фахівцям з харчових технологій потрібно і надалі дбати про збереження якості продуктів і регіональних традицій харчування.

Дякуємо колегам за запрошення та цікаву і змістовну лекцію! Разом до перемоги!

Допис підготувала доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru