Стан і перспективи розвитку харчової галузі в Україні в умовах зміни логістики, спричиненої війною
- Деталі
-
Опубліковано: 24 березня 2024
-
Перегляди: 256
22 березня 2024 року на факультеті харчових технологій та біотехнології відбулася зустріч зі завідувачем лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 22 Львівської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів п. Наталею Васерук. На зустрічі були присутні декан факультету, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик, доценти кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб і Богдан Галух.
Зустріч була присвячена питанням контролю якості та безпечності вхідної сировини та готової харчової продукції відповідно до системи НАССР. У процесі обговорення учасники розглянули окремі компетентності в межах навчальної дисципліни “Управління якістю та безпечністю харчових продуктів”.
Додатково обговорили питання щодо проходження дослідницької практики здобувачами другого рівня вищої освіти, спеціальності 181 “Харчові технології”, освітньої програми “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”.
Дякуємо п. Наталі Васерук за цінні поради та постійну співпрацю.
Допис підготувала Уляна Драчук