Співпраця кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів зі стейкхолдерами
- Деталі
-
Опубліковано: 26 березня 2024
-
Перегляди: 205
На факультеті харчових технологій та біотехнології, зокрема на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів вже стали традиційними зустрічі працівників зі стейкхолдерами та здобувачами вищої освіти, які дають змогу враховувати зміни й інноваційні пропозиції для включення окремих тем або ОК у навчальні плани ОПП “Магістр”.
Директор ТОВ ЮНАЙТЕД РЕГІСТР ОФ СИСТЕМС УКРАЇНА Олександр Сімінькович, який займається сертифікацією підприємств та незалежною інспекцією вантажів взяв участь в обговоренні освітньої програми магістерського (другого) рівня спеціальності 181 “Харчові технології”, ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”.
У сучасних умовах розвитку освітнього процесу зустрічі такого формату дають можливість врахувати інтереси здобувачів вищої освіти, роботодавців та інших стейкхолдерів під час розроблення та реалізації освітніх програм, а також досягти поставленої мети, а саме забезпечити підготовку висококваліфікованих фахівців у галузі
Допис підготувала Ірина Сімонова, доцент кафедри