Виїзне заняття з дисципліни “Історія харчової науки” для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”
- Деталі
-
Опубліковано: 15 квітня 2024
-
Перегляди: 305
12 березня 2024 року у межах вивчення навчальної дисципліни “Історія харчової науки” здобувачі вищої освіти факультету харчових технологій та біотехнології, підготовки ОС “Бакалавр” спеціальності 181 “Харчові технології” на чолі з деканом факультету доцентом Галиною Коваль, завідувачем кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцентом Уляною Драчук та доцентом кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Іриною Басараб побували на оптовому ринку “Шувар”, де було проведено заняття на базі державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи. Заняття провела завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 22, кандидат ветеринарних наук Наталія Васерук.
Здобувачі вищої освіти ознайомилися зі структурою та відділами лабораторії, методиками сучасних експрес-методів дослідження, з товарно-транспортними накладними та журналами, які ведуть у цій лабораторії.
Дякуємо Наталії Васерук за гостинність та цікаво проведену екскурсію.
Допис підготувала Ірина БАСАРАБ, доцент