Результати студентської наукової роботи
- Деталі
-
Опубліковано: 17 травня 2024
-
Перегляди: 193
15 травня 2024 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція “Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації”.
Студенти 1-го курсу другого рівня вищої освіти “Магістр” факультету харчових технологій та біотехнології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Владислав Наливайко, Юлія-Ірина Гординська, Андрій Личак, взяли участь у цій науковій події та представили результати своєї дослідницької роботи.
Допис підготувала Ірина МАРКОВИЧ-СІМОНОВА