EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

16–17 травня 2024 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася студентська конференція “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові)”.

Метою діяльності конференції було створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах, розвиток у них наукового мислення та навичок дослідницької роботи, популяризації різних галузей наук і розвиток інноваційної діяльності.

1

Конференція на факультеті харчових технологій та біотехнології проводилась за такими секціями:
 Інноваційні технології м’ясного та олійно-жирового виробництва;
 Сучасні технології в молочній галузі;
 Розробка в галузі природничих і технічних наук;
 Сучасні технології з використанням біотехнологій.
Керівниками секції 1 “Інноваційні технології м’ясного та олійно-жирового виробництва” були Юлія Батіг, студентка 3-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології та доцент Ірина Сімонова, кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів.
Зі 17 поданих до участі в конференції студентських тез доповідей виголошено 5 доповідей, а саме:
1. АСПЕКТИ РОЗВИТКУ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ ЯК ІННОВАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Юлія Батіг, Ярослава Ткачук, студентки 3-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник – Галина Пришляк, асистент ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, м. Львів, Україна
2. СПІРУЛІНА – ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ІНГРЕДІЄНТ ДЛЯ РОЗРОБКИ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ У ХАРЧУВАННІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ
Анастасія Трофімук, студентка 4-го курсу (бакалавр) географічний факультет
Науковий керівник – Ольга Маслійчук, кандидат технічних наук, доцент,
ЛНУ імені Івана Франка, м. Львів, Україна
3. ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА ЕЛІТНИХ ВИДІВ КОВБАС
Наталія Демчук, студентка 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник – Ірина Басараб, кандидат сільськогосподарських наук, доцент
ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, м. Львів, Україна
4. СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Поліна Корсун, студентка 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник – Уляна Драчук, кандидат технічних наук, доцент
ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, м. Львів, Україна
5. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОДУКТІВ ТВАРИННОГО ТА РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В РАЦІОНІ ЛЮДИНИ
Анна Боднар, Лідія Яворницька, студентки 3-го курсу (бакалаври) ФХТБ
Наукові керівники – Богдан Галух, кандидат технічних наук, доцент, Інна Скульська, кандидат технічних наук, старший викладач
ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, м. Львів, Україна

1

1

1

1

1

Допис підготувала Ірина МАРКОВИЧ-СІМОНОВА

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru