EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 4

Невід’ємною складовою навчального процесу у підготовці здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти є проходження переддипломної практики. Студенти 4-го та 2-го (скорочена програма) курсів спеціальності 181 “Харчові технології” факультету харчових технологій та біотехнології проходили практику на провідних підприємствах Львівської області відповідно до наказу про проведення переддипломної практики № 254-4 від 09.04.2024 року.

Під час практики студенти мали можливість ознайомитися з підприємствами, асортиментом продукції, технологічними процесами виробництва продукції, організацією виробничого контролю, технікою безпеки, зібрати необхідний матеріал для написання звіту.

Після успішного проходження практики відбувся захист звітів. Студенти надали змістовні звіти та презентували свої доповіді.

зображення viber 2024 05 20 10 54 23 285

зображення viber 2024 05 20 10 54 37 467

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru