Виробнича практика – перший крок до обраної професії
- Деталі
-
Опубліковано: 22 травня 2024
-
Перегляди: 350
Невід’ємною складовою навчального процесу у підготовці здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти є проходження переддипломної практики. Студенти 4-го та 2-го (скорочена програма) курсів спеціальності 181 “Харчові технології” факультету харчових технологій та біотехнології проходили практику на провідних підприємствах Львівської області відповідно до наказу про проведення переддипломної практики № 254-4 від 09.04.2024 року.
Під час практики студенти мали можливість ознайомитися з підприємствами, асортиментом продукції, технологічними процесами виробництва продукції, організацією виробничого контролю, технікою безпеки, зібрати необхідний матеріал для написання звіту.
Після успішного проходження практики відбувся захист звітів. Студенти надали змістовні звіти та презентували свої доповіді.
Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри