EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Технологічна практика здобувачів вищої освіти є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Харчові технології» першого бакалаврського рівня з галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології» і відбувається відповідно до навчального плану та укладених договорів про співпрацю з провідними підприємствами галузі. Метою технологічної практики є одержання первинних професійних знань за фахом у процесі ознайомлення з підприємствами харчової промисловості.

1

Під час проходження технологічної практики здобувачі вищої освіти отримали загальні уявлення про майбутню спеціальність, галузь харчової промисловості та про харчові підприємства.
У результаті проходження технологічної практики здобувачі вищої освіти ознайомилися з видами сировини й асортиментом продукції, що виробляється на підприємствах; загальною структурою й організацією виробництва, забезпеченням підприємств сировиною, допоміжними матеріалами; основними технологічними процесами та обладнанням для виробництва харчових продуктів; заходами з організації технохімічного контролю сировини, напівфабрикатів та готових виробів; вимогами до охорони праці та навколишнього середовища.

1

Підсумком технологічної практики є успішний захист звітів здобувачами 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», який відбувся 13 червня 2024 року під керівництвом голови комісії, гаранта спеціальності, завідувача кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляни Драчук та членів комісії: декана факультету харчових технологій та біотехнології Галини Коваль, керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдана Галуха і доцента кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірини Басараб.

1

1

1

1

Допис підготувала Ірина БАСАРАБ, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru