Захист бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» на факультеті харових технологій та біотехнології
- Деталі
-
Опубліковано: 27 червня 2024
-
Перегляди: 334
Захист бакалаврських проєктів на факультеті харчових технологій та біотехнології є надзвичайно важливим, оскільки, це підсумковий етап навчання здобувачів вищої освіти. Цього року захист бакалаврських проєктів на факультеті харчових технологій та біотехнології за спеціальністю 181 «Харчові технології» відбувався в період з 20 по 21 червня 2024 року.
Випускники продемонстрували вміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; враховувати досягнення науки і техніки, вміло використовувати основні норми з проєктування промислових підприємств.
Науково-педагогічні працівники кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів вітають випускників спеціальності 181 «Харчові технології» з успішним захистом бакалаврських проєктів та присвоєнням ступеня вищої освіти «Бакалавр». Бажаємо випускникам міцного здоров’я, мирного неба та успішно скласти ЄВІ і вступні іспити до магістратури.
Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів