EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 09 16 22 17 40 222

На факультеті харчових технологій та біотехнології здобувачі другого (магістерського) рівня, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» за ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» мали нагоду ознайомитися з каталогом навчальних дисциплін вільного вибору студентів.

Декан факультету Галина Коваль та гарант ОПП Уляна Драчук розповіли здобувачам вищої освіти про вибіркові дисципліни адже кожен здобувач вищої освіти має право персонально обрати вибіркові дисципліни з переліку вибіркових дисциплін та створити власну індивідуальну освітню траєкторію.

 

зображення viber 2024 09 16 22 16 52 411

зображення viber 2024 09 16 22 17 21 602

Обсяг вибіркових навчальних дисциплін становить не менше 25 % від загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для кожного рівня освіти. 

Обрання вибіркових навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти із Каталогів навчальних дисциплін вільного вибору студентів проводять на засадах прозорості та студентоцентризму.

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри

технології м’яса, м’ясних та олійно-жироих виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru