«Вибіркові дисципліни як ключ до індивідуальної освітньої траєкторії студентів спеціальності “Харчові технології”»
- Деталі
-
Опубліковано: 03 вересня 2024
-
Перегляди: 127
На факультеті харчових технологій та біотехнології здобувачі другого (магістерського) рівня, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» за ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» мали нагоду ознайомитися з каталогом навчальних дисциплін вільного вибору студентів.
Декан факультету Галина Коваль та гарант ОПП Уляна Драчук розповіли здобувачам вищої освіти про вибіркові дисципліни адже кожен здобувач вищої освіти має право персонально обрати вибіркові дисципліни з переліку вибіркових дисциплін та створити власну індивідуальну освітню траєкторію.
Обсяг вибіркових навчальних дисциплін становить не менше 25 % від загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для кожного рівня освіти.
Обрання вибіркових навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти із Каталогів навчальних дисциплін вільного вибору студентів проводять на засадах прозорості та студентоцентризму.
Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри
технології м’яса, м’ясних та олійно-жироих виробів