EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Інтелектуальним підсумком освітньої підготовки на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів є захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю «Харчові технології», що об'єднав здобутий академічний досвід, практичні компетенції та результати індивідуальних досліджень студентів. Цей захід є свідченням здатності випускників застосовувати фахові знання для вирішення актуальних виробничо-технологічних завдань.

1 3 1

Передувала захисту ґрунтовна і тривала підготовка, яка включала як аудиторне навчання, так і активну позааудиторну роботу. Важливу роль у цьому процесі відіграли як практичні заняття в умовах виробництва, так і науково-дослідна діяльність, що реалізовувалася через роботу студентського наукового гуртка, участі у конференціях, підготовці наукових тез, публікацій та створення мультимедійних презентацій. Починаючи з першого курсу, студенти мали змогу поглиблено вивчати фахові дисципліни та працювати над практичними аспектами з урахуванням сучасних вимог ринку.

Теми кваліфікаційних робіт стосувались інноваційних і прикладних проєктів, зокрема: розробка проєктів ковбасних та консервних цехів різної потужності; проєктування цехів забою та переробки птиці; проєктування виробництва харчових тваринних жирів тощо.

2 2 1

3 2 1

Важливо зазначити, що роботи виконані з урахуванням сучасних виробничих умов на базах провідних підприємств м’ясопереробної галузі. Це дозволило максимально адаптувати наукові підходи до практичних потреб харчової промисловості.

Показовим є те, що головою державної екзаменаційної комісії цього року виступив Володимир Богдан ‒ випускник освітньої програми, а сьогодні керівник ковбасного цеху ТОВ ТД «Галицька Свіжина». Його присутність підкреслює зв’язок між академічною підготовкою та реальним сектором економіки, а також засвідчила ефективність моделі дуальної взаємодії освіти та виробництва.

4 11

5 9

Колектив кафедри щиро вітає випускників із важливим фаховим здобутком та бажає подальшого професійного росту, впевненості у реалізації власних проєктів, інноваційних рішень та гідного внеску у розвиток харчової галузі України.

Допис підготував Богдан ГАЛУХ, доцент кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жировтх виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru