EN   UA

logo

КАФЕДРА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА АКВАКУЛЬТУРИ

  Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
  професор Лобойко Юрій Васильович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Знайомтеся, Краснопольська Ольга – випускниця біолого-технологічного факультету спеціальності «ВОДНІ БІОРЕСУРСИ ТА АКВАКУЛЬТУРА». Ми вирішили розпитати, як склалося її життя після закінчення університету. І ось що вона нам розповіла.

- Привіт всім!!! Ще будучи студенткою, після проходження виробничої практики в рибному господарстві "Карпатський Водограй", я остаточно вирішила знайти роботу за фахом у рибній галузі. Навчаючись в магістратурі, я знову потрапила в це ж господарство, де проводила дослідження з вирощування осетрових риб за темою своєї магістерської роботи. Після закінчення навчання мені запропонували залишитися в господарстві і продовжити роботу з налагодження та вдосконалення вирощування осетрових в рециркуляційній системі (Рециркуляційна аквакультурна система – комплекс пристроїв з повністю контрольованими людиною параметрами середовища). На цю пропозицію я погодилась без вагань і була дуже рада продовжити вдосконалювати свої знання та вміння, отримані за час навчання в університеті. Тепер я займаюся улюбленою справою, яка приносить мені масу задоволення щодня і при цьому покращує мій фінансовий стан. Оглядаючись назад, я з впевненістю можу сказати: мій фах - моя перевага!!!! Адже я отримала знання, які допомогли мені стати справжнім кваліфікованим фахівцем.
Також хотілося б додати, що біолого-технологічний факультет плекає під своїм крилом інтелектуальну, творчу, креативну молодь, котра має змогу розкрити свій науковий та особистісний потенціал. Отож раджу усім, хто ще не обрав свій фах: зробіть і ви свій правильний вибір і станьте успішними!

Ми вдячні Олі за такий приємний відгук та щиро радіємо за наших випускників. Який би професійний шлях вони не обрали, спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура» назавжди залишиться в їхньому житті яскравим стартом!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru