EN   UA

logo

КАФЕДРА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ТА АКВАКУЛЬТУРИ

  Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
  професор Лобойко Юрій Васильович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Випускник біолого-технологічного факультету спеціальності 207 «ВОДНІ БІОРЕСУРСИ ТА АКВАКУЛЬТУРА» Андрій Тибінка ділиться своїми роздумами щодо обрання професії, навчання в університеті, хобі та роботи.

"Я називаюсь Андрій, і я був іхтіологом все своє життя, відколи себе пам'ятаю. Закінчивши університет, хобі врешті перетворилось в професію. Після захисту диплома за спеціальністю "Водні біоресурси і аквакультура", я отримав запрошення на роботу в одну з найбільших у Європі баз перетримки і карантинування декоративної морської риби. Гідрохімія, іхтіопатологія, анатомія і фізіологія риб – всі ці дисципліни зливаються в одну єдину структуру, в якій сучасний спеціаліст повинен почуватись "як риба у воді".
Чи зробив університет з мене фахівця?...... Відповідь "так". Університет дав мені знання та навики, створив умови, де можна навчитись того, чого ніколи не вмів, і дізнатись про те, що завжди було цікаво. Університет дав можливість для саморозвитку і самовдосконалення. А що ще може бути кращим, ніж виробляти нові навики в сфері, яка так подобається. Спеціальнісь "Водні біоресурси і аквакультура" набагато ширша і перспективніша, ніж здається на перший погляд, а недостатність фахівців у галузі відчувається не лише в Україні, а і за її межами.
Приєднуйся до нас, людей з такою рідкісною, але дуже цікавою професією".

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru