EN   UA

Емблема кафедриКАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА РАДІОЛОГІЇ 

 Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських  наук, професор Буцяк Василь Іванович

Контакти:
м. Львів, вул. Пекарська, 50
Головний корпус, тел.: (032) 239-26-93; 097 12 15 821,
E-mail: v.butsyak@gmail.com

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 1

18 вересня 2024 року відбувся візит викладачів кафедри біотехнології та радіології ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького на приватне підприємство «Боровик», яке є лідером у сфері вирощування грибів в Україні. У складі делегації були доценти Наталія Шемедюк та Оксана Штапеко, старший викладач Христина Малишева, а також керівники структурних підрозділів Університету. Зокрема, до візиту долучилися проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль, завідувач кафедри технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів Уляна Драчук і старший викладач цієї ж кафедри Іванна Двилюк, а також керівник відділу працевлаштування і зв’язків з виробництвом Богдан Галух. Делегацію очолив виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак.

зображення viber 2024 09 23 17 51 29 448

зображення viber 2024 09 23 17 51 29 583

MyCollages

Під час візиту делегація ознайомилася з технологією вирощування високоякісних шампіньйонів, а також відвідала виробничі приміщення. Підприємство постійно вдосконалює процеси виробництва, впроваджуючи новітні автоматизовані системи контролю мікроклімату, які дають змогу досягати стабільно високих результатів і зберігати екологічну чистоту продукції.

У процесі зустрічі було обговорено перспективи співпраці у таких напрямах, як проведення лекцій і семінарів для студентів і викладачів, екскурсії на виробничі потужності підприємства для ознайомлення з практичними аспектами сучасного грибництва.

Окремо розглянуто можливості співпраці в межах науково-дослідних проєктів і навчальних програм для студентів. Важливим елементом зустрічі виявилося обговорення перспектив практики для студентів, що стане чудовою нагодою для здобуття практичних навичок та поглиблення знань у сфері біотехнологій.

Висловлюємо щиру подяку засновникам підприємства, братам Мирону та Михайлу Турчинам, за можливість ознайомитися з унікальним виробництвом та скуштувати смачну і корисну продукцію, створену з турботою про якість і здоров’я споживачів.

Дякуємо за теплий прийом і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Допис підготувала Христина МАЛИШЕВА, кандидат біологічних наук   

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru