EN   UA

Емблема кафедриКАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА РАДІОЛОГІЇ 

 Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських  наук, професор Буцяк Василь Іванович

Контакти:
м. Львів, вул. Пекарська, 50
Головний корпус, тел.: (032) 239-26-93; 097 12 15 821,
E-mail: v.butsyak@gmail.com

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 10 05 12 03 58 149

За практико-орієнтованого принципу навчання здобувачів вищої освіти залучення роботодавців до освітнього процесу є надважливою умовою забезпечення якості вищої освіти. 3 жовтня 2024 року відбулася робоча зустріч представників кафедри біотехнології та радіології доцента Наталії Шемедюк і старшого викладача Христини Малишевої та викладачів кафедри фармації та біології: завідувача кафедри, доцента Мирослави Грицини, доцента Романа Федіна та старшого викладача Ореста Бонецького до фармацевтичної компанії АТ «Галичфарм». Розмова відбулася з представниками служби навчання і розвитку АТ «Галичфарм», зокрема керівником цієї служби, а також головою Громадської ради при управлінні персоналом ЛМР Мар’яною Івашиною. У корпорації «Галичфарм» зацікавлені у взаємодії та пропонують для здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 226 «Фармація, промислова фармація» чимало можливостей стажування і працевлаштування.

зображення viber 2024 10 05 12 06 37 687

зображення viber 2024 10 05 12 05 45 600

Також розроблено графік активності між Університетом та підприємством, зокрема, заплановано екскурсійні заняття, гостьові лекції професіоналів-практиків, реалізацію різних видів практик; обговорено освітні програми спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерії» та спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». Важливо, що здобувачі освіти матимуть можливість не просто чути інформацію про компанію-виробника під час навчання, а в межах співпраці з бізнесом побачити її роботу зсередини.

Щиро вдячні представникам компанії за детальний екскурс у минуле, історію заснування фармацевтичної компанії, її теперішній розвиток та плани на майбутнє! Сподіваємося на результативну співпрацю й надалі!

 

Допис підготувала Наталія ШЕМЕДЮК, кандидат біологічних наук

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru