EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

16 березня в Україні із ініціативи Проєкту ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) відбувся навчально-тренінговий захід «AKIS: огляд системи передачі знань та інновацій, як розробити стратегію та дорожню карту AKIS – виклики та рішення для Робочої групи з AKIS на національному рівні та у пілотних областях».

Участь у заході прийняли викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича.

1

Міжнародний консультант із впровадження AKIS Сайран Геннон розповів про основні етапи впровадження системи. Надзвичайно важливо орієнтуватися при її впровадженні на потреби фермерів і сільських територіальних громад у інформаційному забезпеченні.
Експерт проєкту IPRSA Річард Розвадовські представив базову інформацію щодо створення та діяльності Системи передачі сільськогосподарських знань та інновацій.
Експерт проєкту IPRSA Катерина Крикуненко наголосила про розробку дорожньої карти із впровадження системи на основі кращих практик Європейського Союзу через активізацію діяльності в регіонах на прикладі Львівщини.
В рамках заходу Директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман ознайомила учасників заходу з потенціалом аграрного сектору області, структурою дорадництва в області. 

2
Участь у заході прийняли завідувач кафедри, професор Павло Музика, професор Василь Чемерис, викладачі Віталій Душка, Володимир Максим, Оксана Саламін, Дмитро Соломонко.

 

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru