- Деталі
-
Опубліковано: 13 червня 2022
-
Перегляди: 599
З метою впровадження у навчальний процес сучасних методик, засобів мотивацій студентів до навчання та засобів активізаційної роботи студентів викладачі кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин проходять курси підвищення кваліфікації як за кордоном так і в наукових закладах України.
Детальніше: СтажуванняСемінар щодо питань інноваційних підходів з виробництва м’яса птиці: досвід в Україні та за кордоном
- Деталі
-
Опубліковано: 07 червня 2022
-
Перегляди: 526
31 травня 2022 року відбувся онлайн-вебінар, проведений «Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти» на тему: «Інноваційні технології виробництва м’яса бройлерів в Україні», модератором якого була професор кафедри технології у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України Вікторія Мельник.
Детальніше: Семінар щодо питань інноваційних підходів з виробництва м’яса птиці: досвід в Україні та за...