- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 2429
- Гігієна тварин
- Основи гігієни та санітарії
- Гігієна у фармації
- Етологія і добробут тварин
- Ветеринарні технології забезпечення здоров’я тварин
- Гігієна та санітарія виробничих потужностей
- Дезінфекційна справа
- Гігієна тварин з основами проектування і будівництва
- Проектування та будівництво підприємств
- Загальна ветеринарна профілактика
- Ветеринарна гігієна та санітарія
- Етологія, добробут та гігієна продуктивних і непродуктивних тварин
- Біобезпека та біозахист об’єктів ветеринарно-санітарного нагляду та контролю
- Загальна ветеринарна та фітосанітарна превенція
- Гігієна та санітарія утримання птиці з основами технології виробництва продукції птахівництва
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 3311
Посібники та методичні вказівки
1. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультетів ветеринарної гігієни, екології та права і ветеринарної медицини «Гігієна тварин» / О. В. Козенко, Н. В. Магрело, Г. В. Сус, І. В. Двилюк, У. М. Вус. Львів, 2016. 16 с.
2. Козенко О.В., Кремпа Н.Ю., Сус Г. В. Санітарно-гігієнічні вимоги до підлог у приміщеннях для утримання тварин. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. Львів. 2018. 21 с.
3. Санітарно-гігієнічна практика. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету ветеринарної гігієни, екології та права / О. В. Козенко, Н. В. Магрело, Г. В. Сус. Львів, 2018. 19 с.
4. Вороняк В.В., Двилюк І.В. Методи дослідження якості води та охорона джерел водопостачання. Навчально-методичний посібник. – Львів: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, 2019. 168 с.
5. Методичні рекомендації щодо будівництва та експлуатації вольєрів з утримання і розведення диких копитних тварин / В. О. Пепко, Р .М. Сачук, С. В. Жигалюк, Т. А. Велесик, М. С. Мандигра, Н. В. Магрело, Г. В. Сус. – Київ: Аграрна наука, 2019. 48 с.
6. Методичні рекомендації для проведення навчальної практики студентами факультету ветеринарної гігієни, екології та права з дисципліни «Етологія і добробут тварин» / Р. А. Пеленьо, О. В. Козенко, Н. В. Магрело. Львів 2019. 22 с.
7. Методичні рекомендації для виконання курсової роботи з дисципліни «Ветеринарні технології забезпечення здоров’я тварин» / О. В. Козенко, Н. В. Магрело, Г. В. Сус, У. М. Вус. Львів, 2020. 18с.
8. Визначення економічної ефективності проведених ветеринарних заходів: навчальний посібник // Н. Левківська, Д. Левківський, Б. Гутий. – Львів : СПОЛОМ, 2020. – 103 с
9. Локальна система селекції та гібридизації свиней із використанням сучасних генетичних методів (ДНК-маркерів) (Методичні рекомендації) / [В.І. Халак, В.С. Козир, Б.В. Гутий, К.Ф. Почерняєв, А.М. Саєнко, О.М. Бордун, С.Є. Чернявський, В.Ф. Зельдін, П.Т. Чегорка, М.О. Ільченко] за ред. Халак В.І. – Львів, «СПОЛОМ», 2020. – С. 43.
10. Регіональна модель селекції свиней в племінних господарствах Сумської області (Науково-практичні рекомендації) / [О.М. Бордун, В.І. Халак, Б.В. Гутий, П.А. Ващенко, М.О. Ільченко] за ред. Халак В.І. – Львів, «СПОЛОМ», 2020. - 52 с.
11. Рекомендації щодо комплексної дератизації тваринницьких приміщень / Р. М. Сачук, Я. С. Стравський, О. І. Портухай, Н. П. Болтик, І. В. Двилюк, І. В. Магрело, Г. В. Сус, І. Ю. Муштук, С. В. Жигалюк. Київ: Аграрна наука, 2020. 32 с.
12. Вороняк В.В., Козенко О.В., Двилюк І.В. Методи дослідження якості води і охорона джерел водопостачання: навч.-метод. посіб. Львів: ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького, 2020. 176 с.
13. Рекомендації щодо комплексної дератизації тваринницьких приміщень / Р. М. Сачук, Я. С. Стравський, О. І. Портухай, Н. П. Болтик, І. В. Двилюк, І. В. Магрело, Г. В. Сус, І. Ю. Муштук, С. В. Жигалюк. Київ: Аграрна наука, 2020. 32 с.
14. Сачук Р. М., Стравський Я. С., Портухай О. І., Болтик Н. П., Двилюк І. В., Магрело Н. В., Сус Г. В., Муштук І. Ю., Жигалюк С. В. Рекомендації щодо комплексної дератизації тваринницьких приміщень. Київ: Аграрна наука, 2020. 32 с.
15. Вороняк В.В. Збірник лекцій із навч. дисц.«Водопостачання, водовідведення та якість води» для здобувачів вищої освіти ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Львів : ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, 2021. 144 с.
16. Вороняк В.В. Збірник тестових завдань для контролю знань з навчальної дисципліни « Ветеринарна гігієна та санітарія для студентів факультету ветеринарної медицини з спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» / В.В. Вороняк, А.О. Висоцький. – Львів: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2021, 94 с.
17. Вороняк В.В., Гутий Б.В. Збірник тестових завдань для контролю знань з навч. дисц. „Ветеринарна гігієна та санітарія” галузі знань 21 „Ветеринарна медицина” за спеціальністю 211 „Ветеринарна медицина” Львів: ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького, 2021. 107с
18. Козенко О.В., Кремпа Н.Ю., Гутий Б. В., Мартишук Т. В. Гігієнічні та добробутні аспекти вирощування поросят Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. Львів. ˗ 2021. 32 с.
19. Вороняк В.В. Біобезпека, біозахист і біоетика: Навчальний посібник для здобувачів другого рівня вищої освіти (магістр), спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Львів: ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького, 2022. 206 с.
20. Вороняк В.В., Гутий Б.В. Біобезпека, біозахист і біоетика. Навчально–методичний посібник. Львів: ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького, 2022. 215 с.
21. Інтелектуальна власність / Навчальний посібник / Гутий Б.В., Козенко О.В., Мартишук Т.В., Двилюк І.В., Магрело Н.В., Сус Г.В., Вороняк В.В., Висоцький А.О., Вус У.М., Кремпа Н.Ю. – Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицикого. Львів. – 2022. – 361 с.
22. Пеленьо Р. А., Двилюк І. В., Сімонов М. Р., Гутий Б. В., Калініна О. С., Салата В. З., Бінкевич В. Я., Магрело Н. В., Дашковський О.О. Методичні рекомендації для проведення виробничої практики студентами факультету ветеринарної гігієни, екології та права. Львів, ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 2022. 21 с.
23. Гігієнічна оцінка кормів: методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних занять зі студентами факультетів громадського розвитку та здоров'я, ветеринарної медицини та біолого-технологічного / Гутий Б. В., Козенко О. В., Двилюк І. В., Вус У. М., Магрело Н. В., Сус Г. В., Висоцький А. О., Кремпа Н. Ю., Мартишук Т. В. Львів, 2022 –52 с.
24. Методичні рекомендації для лабораторних занять за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» з дисципліни «Гігієна у фармації» / Б. В. Гутий, Г. В. Сус, О.В. Козенко, Н.В. Магрело, І. В. Двилюк, У.М. Вус, Р. М. Сачук, Н.Ю. Кремпа, Т. В. Мартишук, А. О. Висоцький. Львів, 2022. 53 с.
25. Вивчення реакції організму тварин на вплив факторів навколишнього середовища: методичні вказівки для проведення лабораторних занять з дисципліни «Ветеринарні технології забезпечення здоров’я тварин» зі студентами факультету громадського розвитку та здоров'я спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» за освітньою програмою «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» / Магрело Н. В., Гутий Б. В., Двилюк І. В., Вус У. М., Сус Г. В.,– Львів, 2022 – 36 с.
26. Методичні рекомендації для лабораторних занять за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» з дисципліни «Загальна гігієна» / Б. В. Гутий, Г. В. Сус, О. В. Козенко, І. В. Двилюк, Н. В. Магрело, У. М. Вус, Н. Ю. Кремпа, Т. В. Мартишук, А. О. Висоцький – Львів, 2023. – 25 с.
27. Методичні вказівки з навчальної практики для здобувачів вищої освіти факультету громадського розвитку та здоров’я спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» «Гігієна тварин» / Гутий Б. В., Магрело Н. В., Сус Г. В., Двилюк І.В., Вус У. М. – Львів, 2023. – 14 с.
28. Методичні рекомендації для виконання курсової роботи з дисципліни «Ветеринарні технології забезпечення здоров’я тварин» для студентів факультету громадського розвитку та здоров’я за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» / Н. В. Магрело, Б. В. Гутий, І. В. Двилюк, Г. В. Сус, У. М. Вус – Львів, 2023. – 20 с.
29. Методичні рекомендації для проведення лабораторного заняття з дисципліни «Ветеринарні технології забезпечення здоров’я тварин» зі студентами факультету громадського розвитку та здоров’я спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» за освітньою програмою «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» «Ветеринарно-санітарна і екологічна паспортизація тваринницької ферми» / Н. В. Магрело, Б. В. Гутий, І. В. Двилюк, Г. В. Сус, У. М. Вус, Н. Ю. Кремпа – Львів, 2023. – 20 с.
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 3682
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи ОС Магістр
Методичні рекомендації для проходження виробничої практики ОС Магістр
Методичні рекомендації з проходження дослідницької практики ОС Магістр
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 2974
Перелік дисциплін, що читаються викладачами кафедри
БІЛОНОГА Юрій Львович
- «Методологія наукових досліджень»
ДРАЧУК Уляна Романівна
- «Теоретичні основи харчових технологій»;
- «Технологія м’яса»;
- «Світові тенденції розвитку харчової індустрії»;
- «Безвідходні технології у м’ясній галузі».
РОМАШКО Ірина Сергіївна
- «Технологія харчових виробництв»;
- «Харчові добавки»;
- «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю»;
- «Методологія харчової науки».
ГАЛУХ Богдан Іванович
- «Технологія птиці»;
- «Технологія м'ясної продукції тривалого зберігання»;
- «Управління якістю та безпечністю харчових продуктів».
- «Технологічна експертиза»
БАСАРАБ Ірина Михайлівна
- «Технологічне обладнання харчових виробництв»;
- «Проектування підприємств харчової промисловості»;
- «Інноваційні технології в м’ясній галузі»;
- «Біотехнолічні процеси у технології м'ясних продуктів».
СІМОНОВА Ірина Іллівна
- «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини у м'ясній галузі»;
- «Технологічні розрахунки, облік і звітність»;
- «Основи фізіології та гігієни харчування»;
- «Технології м'ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини».
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 4977
РОБОЧІ ПРОГРАМИ ТА НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ - ОР "Магістр"
Робочі програми 2024-2025 н.р.
Навчальний план 2024 – 2025 року для другого (магістерського) рівня –
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/03/28/7/NP_meat_mag_2024.pdf
Робочі програми 2023-2024 н.р.
Навчальний план 2023 - 2024 року для другого (магістерського) рівня –
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/
2023/navchalni_plany/NP-mag_HT_meat_2023.pdf
Робочі програми 2022-2023 н.р.
Навчальний план 2022 - 2023 року для другого (магістерського) рівня -
https://lvet.edu.ua/images/step/2022/04/20/Tehnologii_zberigannya_myasa_magistr.pdf
НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ ТА РОБОЧІ ПРОГРАМИ - ОР " Бакалавр"
Навчальний план 2022 - 2023 року для першого (бакалаврського) рівня -
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_pp_1.pdf
(повна програма)
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_sp_1.pdf
(скорочена програма)
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_sp_2.pdf
(на основі молодшого фахового бакалавра)
Навчальний план 2023 - 2024 року для першого (бакалаврського) рівня -
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_2023.pdf
(повна програма)
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_sp1.pdf
(скорочена програма)
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_sp2.pdf
(на основі молодшого фахового бакалавра)
Навчальний план 2024 – 2025 року для першого (бакалаврського) рівня –
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_2024.pdf
(повна програма)
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_sp1.pdf
(скорочена програма)
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_sp2.pdf
(на основі молодшого фахового бакалавра)
Робочі програми:
Проектування підприємств м’ясної галузі
Проектування підприємств м’ясної галузі (сп)
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
Основи кріогенних та сушильних технологій
Основи кріогенних та сушильних технологій (сп)
Основи промислового виробництва і санітарної техніки
Основи промислового виробництва і санітарної техніки (сп)
Харчові добавки в м’ясній галузі
Харчові добавки в м’ясній галузі (сп)
Теоретичні основи харчових виробництв
Технології харчових виробництв
Технології харчових виробництв (сп)
Технологічне обладнання м’ясної галузі
Технологічне обладнання м’ясної галузі (сп)
Технологічне обладнання харчових виробництв
Технологічне обладнання харчових виробництв (сп)
Технологічні розрахунки облік і звітність у м’ясній галузі
Технологічні розрахунки облік і звітність у м’ясній галузі (сп)
Технологія м’яса і м’ясних виробів
Технологія переробки птиці (сп)
Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясній галузі
Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясній галузі (сп)
Фізико-хімічні та біохімічні обробки м’ясної сировини у м’ясній промисловості
Фізико-хімічні та біохімічні обробки м’ясної сировини у м’ясній промисловості (сп)
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА