- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 2628
1. Готіна О. Підбір молочнокислих бактерій, ізольованих з природних еконіш, для виготовлення кисловершкового масла геродієтичного призначення. Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2018/2019 начальному році. Науковий керівник, професор Цісарик Орися Йосипівна (Київ, диплом ІІ ступеня).
2. Цапай І. Розробка технології сиркових мас з фізалісом. Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2019/2020 навчальному році. Науковий керівник, доцент Білик О.Я. (призове місце на І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт)
3. Колодрубець В. Розроблення технології йогурту з геродієтичними властивостями. II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. (науковий керівник, доцент Мусій Любов Ярославівна, диплом ІІІ ступеня).
4. Сенченко О. «Розроблення технології йогурту із залученням штаму Enterococcus faecium, виділеного із традиційної карпатської бринзи». I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2021-2022 н.р. (науковий керівник, доцент Сливка Ірина Миколаївна).
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 3749
2024 р.
1. РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Вікторія Колодрубець, студентка 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Любов Мусій, к.т.н., доцент
2. ПОШУК НЕМОЛОЧНИХ РЕЦЕПТУРНИХ КОМПОНЕНТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ МОРОЗИВА ДЛЯ ВЕГЕТАРІАНЦІВ
Ольга Райхіль, студентка 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Наталія Сливка, к.т.н., доцент
3. ЗАСТОСУВАННЯ КОРЕНЯ СЕЛЕРИ В ТЕХНОЛОГІЇ СИРКОВОЇ МАСИ
Данута Толочко, Роман Тис, Руслан Ткачук, студенти 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Володимира Наговська, к.т.н., доцент
4. АНАЛІЗ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ
Марко-Доменіко Ріілло, студент 2-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Степан Конський, студент 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент
5. ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ НЕВШАТЕЛЬ ІЗ ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ
Марко Гуменецький, студент 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор
6. РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ МОРОЗИВА ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
Анна-Марія Оленчин, студентка 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Оксана Білик, к.т.н, доцент
7. ПІДБІР МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ, ІЗОЛЬОВАНИХ З ПРИРОДНИХ ЕКОНІШ, ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ СИРУ
Валерія Боршош, Дмитро Дида, студенти 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Наукові керівники: Ірина Сливка, к.с.-г.н., доцент, Іван Лучка, к.с.-г.н.
8. СТВОРЕННЯ ДИВОВИЖНИХ СМАКІВ У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ
Максим Нагорний, студент 1-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Наталія Сливка, к.т.н., доцент
9. ВИГОТОВЛЕННЯ КРАФТОВИХ СИРІВ
Анастасія Дубинська, студентка 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент
10. ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО МАСЛА З ТРОЯНДОВИМ НАПОВНЮВАЧЕМ
Діана Октисюк, студентка 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор
11. ВИКОРИСТАННЯ АНТИОКСИДАНТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
Юрій Гусаковський, студент 4-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Георгій Жуков, студент 2-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Любов Мусій, к.т.н., доцент
12. ДОЦІЛЬНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ СУНИЦЬ У ВИГОТОВЛЕННІ
МАСЛА З НАПОВНЮВАЧАМИ
Данута Толочко, Роман Тис, Руслан Ткачук, студенти 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Володимира Наговська, к.т.н., доцент
13. ДОЦІЛЬНІСТЬ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ ВИРОБНИЦТВА НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Володимир Бакай, Василина Собко, студенти 2-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Оксана Білик, к.т.н., доцент
14. ВИКОРИСТАННЯ КВІТКОВОГО ПИЛКУ В ТЕХНОЛОГІЇ СИРКОВИХ ВИРОБІВ
Артур Гризак, Олексій Козак, студенти 1-го курсу (магістр) ФХТБ
Науковий керівник - Оксана Білик, к.т.н, доцент
15. ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЙОГУРТУ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ШТАМІВ ENTEROCOCCUS FAECIUM, ЯК ДОДАТКОВОЇ КУЛЬТУРИ З ПРОБІОТИЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Олексій Мухамеджанов, студент 2-го курсу (бакалавр) ФХТБ
Науковий керівник - Ірина Сливка, к.с.-г.н., доцент
2023 р.
1. НОВІ ФІТОДОБАВКИ У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ. Надія Дженджелюк, Таня Теслюк, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Юрій Гачак, к.б.н., доцент.
2. ОБГРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ З ВИГОТОВЛЕННЯ НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ. Данута Толочно, студентка 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Марія Маніла, здобувач вищої освіти 2-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Володимира Наговська, к.т.н., доцент.
3. ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО СИРУ «PETIT SIUSSE» ІЗ ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ. Марко Гуменецький, Андрій Глущук, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Наукові керівники ˗ Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор. Інна Скульська, к.т.н., старший викладач.
4. ВИКОРИСТАННЯ ЕНТЕРОКОКІВ В МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «ENTEROCOСCUS FAЕCIUM» ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОВЕРШКОВОГО МАСЛА. Владислав Максимець, здобувач вищої освіти 1-го курсу 2-го РВО «Магістр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор.
5. АНАЛІЗ БЕЗПЕЧНОСТІ МОРОЗИВА, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ В ТОРГІВЕЛЬНИХ МЕРЕЖАХ МІСТА РОГАТИН. Ольга Райхіль, Анна-Марія Оленчин, здобувачі вищої освіти 2-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Наукові керівники ˗ Наталія Сливка, к.т.н., доцент, Оксана Білик, к.т.н., доцент.
6. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЖИРОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БУТЕРБРОДНОЇ ПРОДУКЦІЇ В МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ ВЕНДІНГ-БІЗНЕС. Андрій Варлам, здобувач вищої освіти 1-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Ігор Герус, студент 1- го курсу 2-го РВО «Магістр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Наталія Сливка, к.т.н., доцент.
7. ХАРАКТЕРИСТИКА СТАНУ РИНКУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ. Софія Ступак, здобувач вищої освіти 2-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Любов Мусій, к.т.н., доцент.
8. ПРОЕКТ ЦЕХІВ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ. Ольга Демчук, Анастасія Дубинська, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент.
2022 р.
1. ЗМІНА ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У СІМЕЙНИХ ФЕРМАХ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ У РІЗНІ ПЕРІОДИ РОКУ
Мирослава Іванів, студентка 2-го курсу 2-го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Орися Цісарик, д. с.-г. н., професор.
2. СУЧАСНИЙ СТАН ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
Поліна Браткiвська, студентка 1-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент.
3. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ З ДОДАВАННЯМ ШПИНАТУ ТА СУХОГО ЧАСНИКА
Наталія Мануйлик, Юліана Баб’як, студентки 1-го курсу 2 –го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Володимира Наговська, к.т.н., доцент.
4. ВИГОТОВЛЕННЯ ЙОГУРТУ ІЗ ЛИМОНОМ ТА М’ЯТОЮ
Христина Цьолка, студентка 2-го курсу 2 -го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Інна Скульська, к.т.н., старший викладач.
5. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЙОГУРТУ З НАСІННЯМ ЛЬОНУ
Анастасія Мілованова, студентка 2-го курсу 2 -го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Любов Мусій, к.т.н., доцент.
6. ТЕХНОЛОГІЯ ЙОГУРТУ НА ОСНОВІ ТИПОВИХ КАРПАТСЬКИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
Анастасія Мамонько, Марія Коваль, студентки 2-го курсу, 2 -го РВО «Магістр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Ірина Сливка, к.с.-г.н, доцент.
ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, Львів, Україна.
7. ОБҐРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХУ З ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
Артур Гризак, студент 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ.
Науковий керівник ˗ Оксана Білик, к.т.н., доцент.
2021 р.
1. «ТЕХНОЛОГІЯ КЕФІРУ ІЗ ДОДАВАННЯМ ПЮРЕ ІЗ СТЕБЕЛ
СЕЛЕРИ»
Олександр Сенченко, студент 1-го курсу магістратури ФХТБ
Науковий керівник Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор
2. «МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ ІЗ НОВИМИ ФІТОСПЕЦІЯМИ»
Наталія Маланчук, студентка 2-го курсу СП ФХТБ,
Іванна Чикачова, Максим Козловець, студенти 1-го курсу магістратури ФХТБ
Науковий керівник: Юрій Гачак, к.б.н., професор університету
3. «ЗАСТОСУВАННЯ НОВИХ ФІТОСИРОПІВ В ЯКОСТІ СМАКОВИХ ДОБАВОК У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ»
Василь Пухнатий, студент 4-го курсу ФХТБ,
Роман Романів, студент 2-го курсу СП ФХТБ
Іванна Чикачова, Максим Козловець, студенти 1-го курсу магістратури ФХТБ
Науковий керівник: Юрій Гачак, к.б.н., професор університету
4. «МОЛОКО І ЛЬОН: ПАНАЦЕЯ ДЛЯ ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ»
Христина Цьолка, Мирослава Іванів, студенти 4-го курсу, ФХТБ
Науковий керівник: Інна Скульська, к.т.н., старший викладач
5. «РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ НА ОСНОВІ «ТИБЕТСЬКОГО ГРИБКА»
Володимир Полот, студент 2-го курсу СП ФХТБ,
Науковий керівник: Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент
6. «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ МОРОЗИВА»
Анастасія Мілованова, студентка 4-го курсу ФХТБ,
Науковий керівник: Любов Мусій, к.т.н., доцент
7. «РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕФІРУ З НАСІННЯМ ЛЬОНУ»
Юрій Труш, Ірина Калиняк, студенти 2-го курсу СП ФХТБ,
Науковий керівник: Любов Мусій, к.т.н., доцент
8. «12 НЕЗВИЧАЙНИХ ФАКТІВ ПРО ЗВИЧАЙНИЙ ЙОГОРТ»
Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський,студенти 2-го курсу СП ФХТБ,
Науковий керівник: Ірина Сливка, к.с.-г.н., доцент
9. «СПРАВА СМАКУ: - ТУРЕЦЬКИЙЙОГУРТ – СКЛАД, ВЛАСТИВОСТІ, ВИКОРИСТАННЯ»
Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський, студенти 2-го курсу СП ФХТБ,
Науковий керівник: Ірина Сливка, к.с.-г.н., доцент
10. «КОРИСТЬ І ШКОДА МІКРОГРІНУ»
Богдан Пахолків, студент 2-го курсу магістратури ФХТБ
Маркіян Озарко, студент 2-го курсу СП ФХТБ
Науковий керівник: Володимира Наговська, к.т.н., доцент
11. «ДОЦІЛЬНІСТЬ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ ВИРОБНИЦТВА НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ».
Лілія Куровець, студентка 2-го курсу СП ФХТБ
Науковий керівник: Оксана Білик, к.т.н., доцент
12. «РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЙОГУРТОВИХ МУСІВ З ФРУКТОВИМИ СОКАМИ».
Юлія Якубляк, Тетяна Хімко, студентки 2-го курсу СП ФХТБ
Наукові керівники: Оксана Білик, к.т.н., доцент, Наталія Сливка, к.т.н., доцент
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 2740
Викладачами кафедри технології молока і молочних продуктів було захищено 9 дисертацій, а саме:
- Цісарик Орися Йосипівна - в 2010 році в Інститут біології тварин УААН захистила докторську дисертацію на тему «Обмін речовин та біохімічний склад молока у корів при згодовуванні насіння ріпаку» і отримала диплом доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 03.00.04 –біохімія.
- Наговська Володимира Олександрівна - в 1994 році у Фізико-механічний інститут імені Г.В. Карпенка захистила кандидатську дисертацію на тему «Зміна фазово-структурного стану дифузійних покрить при термічній обробці у водні» та отримала диплом кандидата технічних наук за спеціальністю 05.02.01 – матеріалознавство і термічна обробка металів.
- Сливка Наталя Богданівна – в 2005 році у Національному університеті харчових технологій захистила кандидатську дисертацію на тему «Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання» та отримала диплом кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних та рибних продуктів.
- Михайлицька Ольга Романівна – у 2006 році в Одеській національній академії харчових технологій захистила кандидатську дисертацію на тему «Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів» та отримала диплом кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних та рибних продуктів.
- Білик Оксана Ярославівна – у 2016 році в Одеській національній академії харчових технологій захистила кандидатську дисертацію на тему «Розробка технології альбумінного сиру «Урда» із молока різних видів тварин» та отримала диплом кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
- Мусій Любов Ярославівна – у 2015 році в Одеській національній академії харчових технологій захистила кандидатську дисертацію на тему «Розроблення технології кисловершкового масла з пробіотичними властивостями» та отримала диплом кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
- Сливка Ірина Миколаївна – в 2015 році у Білоцерківському національному аграрному університеті захистила кандидатську дисертацію на тему «Біотехнологія створення бактеріального препарату для виробництва бринзи» та отримала диплом кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія.
- Скульська Інна Володимирівна – у 2017 році в Одеській національній академії харчових технологій захистила кандидатську дисертацію на тему «Удосконалення технології виготовлення бринзи» та отримала диплом кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
- Лучка Іван Васильович – у 2008 р. в Інституті біології тварин НААН захистив кандидатську дисертацію на тему: «Метаногенез в рубці великої рогатої худоби і деякі фактори його регуляції» та отримав диплом кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 03.00.04 – біохімія.
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 1909
Тема наукових досліджень «Розроблення технології інноваційних молочних продуктів функціонального призначення».
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 3311