EN   UA

01

КАФЕДРА ФАРМАКОЛОГІЇ ТА ТОКСИКОЛОГІЇЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук, член-кореспондент НААНУ  Гунчак Василь Михайлович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Screenshot 1

Про кафедру фармакології та токсикології факультету ветеринарної медицини нашого Університету розмовляли у Малверні (Велика Британія) – штаб-квартирі провідних європейських ветеринарних паразитологів і фахівців у сфері охорони здоров’я.

До складу організації входить чотирнадцять членів ESCCAPу, відібрані на основі їхнього досвіду та здатності представляти країну або регіон Європи. Серед них Австрія, Бенілюкс, Франція, Німеччина, Італія, Греція, Данія, Угорщина, Польща, Португалія, Іспанія, Швейцарія, Великобританія та Ірландія, та від 2 травня 2019 року Україна. Кожен член відповідає за просування ESCCAP та його завдань, а також за переклади та адаптацію керівних принципів ESCCAP адаптованих до сучасної паразитологічної ситуації свого регіону.

На останньому засіданні організації у Малверні висвітлено інформацію про візит Катерини Слівінської, кандидата біологічних наук, секретаря ГО ESCCAP Ukraine з гостьовою лекцією для студентів третього курсу факультету ветеринарної медицини до нашого Університету, про що можна прочитати на ст. 10 внутрішнього видання організації ESCCAP (див. вкладку).

Screenshot 2

Screenshot 3Також на засіданні ESCCAP заслухано звіт щодо реалізації проєкту “Безпечна країна” (https://www.esccap.org/news/all/1/), і на основі представлених результатів вирішено підтримати реалізацію проєкту у 2024 році.

Допис підготувала Алла ВИНЯРСЬКА, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри фармакології та токсикології, послуговуючись розповіддю Катерини СЛІВІНСЬКОЇ про діяльність ESCCAP UA

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru