- Деталі
-
Опубліковано: 23 листопада 2023
-
Перегляди: 209
Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти, що відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти. Тому гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” спеціальності 181 “Харчові технології” Уляна Драчук 22 листопада 2023 року організувала зустріч науково-педагогічних працівників, які залучені до освітньої програми. Запрошені від адміністрації: проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк та декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль.
Детальніше: Обговорення освітньої програми