EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

3 липня на Львівщині із ініціативи Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації відбулися заходи із нагоди відзначення Міжнародного дня кооперативів на регіональному рівні.

Із цією метою на Львівщині на базі Виробничого кооперативу «Як Бджола» у селі Боложинів Золочівського району проведено Науково-практичний семінар на тему: «Кооперація в аграрному секторі Західної України: історії успіху».
Участь у семінарі прийняли викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В.Поповича, агровиробники, науковці і представники органів державної влади області.
Із вітальним словом до учасників семінару звернувся головa постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Львівської обласної ради Юрій Раделицький. У своєму виступі Юрій Раделицький підкреслив, що область повинна показати на всю Україну перспективність сімейних фермерських та кооперативних форм господарювання у сільських територіях на Львівщині.
Директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман відзначила, що підтримка кооперативів передбачена в Комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки. В 2021 році на зазначені цілі передбачено 1,2 млн. грн із обласного бюджету, а на даний час два кооперативи регіону вже одержали 400 тис.грн.
Радник голови Львівської облдержадміністрації із питань розвитку громад Галина Бордун у своєму виступі відзначила важливість просвітницьких ініціатив кооперативів.
Завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Павло Музика у своєму виступі відзначив історичні аспекти розвитку сільськогосподарської кооперації в Галичині і позитивний досвід впливу кооперативів на розвиток сільських територій об’єднаних територіальних громад.

Актуальну інформацію на семінарі представили голова кооперативного об’єднання «Рівноправність» Ігор Петришин із питань розвитку молочних кооперативів на Львівщині та представник СОК «Фермерська родина».
Учасники семінару ознайомилися також із виробничою базою ВК «Як Бджола» у селі Боложинів, який спеціалізується на органічному ягідництві та вирощуванні ефіроолійних культур.

Автори: Павло Музика, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru