EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

13 жовтня завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В.Поповича, професор Павло Музика взяв участь в урочистих заходах із нагоди відзначення 25 річниці відродження діяльності Люблінської
сільськогосподарської палати в Польщі.


Участь в урочистих заходах також взяли представники з Львівщини, зокрема директорка Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман, голова управи Львівської Аграрної палати Ігор Вуйцик, засновник Сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Кам’янка Лісова» Олег Бейзик.
З нагоди урочистої події засновників вітали представники органів державної влади та місцевого самоврядування Люблінського воєводства (Республіка Польща), дорадники та фермери Польщі.

Представники делегації із Львівщини також привітали президента Люблінської сільськогосподарської палати Густава Єдреєка, членів правління палати та фермерів із знаменною подією та окреслили перспективи міжрегіонального співробітництва для подальшого розвитку фермерства в регіонах двох держав із врахуванням складових політики Європейського Зеленого Курсу. Особливо важлива роль Люблінської сільськогосподарської палати і Люблінського природничого університету в розвитку системи дуальної освіти при налагодженні ефективної співпраці із агровиробниками.

У рамках заходу відбулася зустріч делегації Львівщини із ректором Люблінського Природничого Університету професором Кшиштофом Ковальчиком, під час якої було обговорено перспективні напрями розширення співпраці в науковій та освітній сфері.
Павло Музика, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru