EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У середу, 8 грудня, викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича провели семінар на тему: «Академічна доброчесність як інструмент забезпечення якості вищої освіти».

Семінар проходив дистанційно на платформі Zoom. У роботі семінару взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів за спеціальністю «Економіка». З цікавими та змістовними доповідями виступили: Наталя Сусол (завідувачка відділу забезпечення якості освіти та акредитації), Христина Кульгавець (уповноважена з питань запобігання та виявлення корупції у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького), Ярослав Березівський (оператор системи виявлення академічного плагіату кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича), Оксана Саламін ( гарантка освітньої програми «Економіка підприємства»).

Учасники семінару обговорили питання недопущення академічної недоброчесності, виявлення академічного плагіату, запобігання корупції, відповідальності студентів за порушення академічної доброчесності тощо.
Захід відбувся у жвавій атмосфері.

Оксана Саламін, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru