EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

          21 вересня у Львові відбулася зустріч директора ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», професора Тетяни Іщенко, завідувача кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича університету, професора Павла Музики із представниками Німеччини для обговорення  питання розвитку фінансової освіти фермерів регіону.

          Із німецької сторони участь прийняли представники Фонду міжнародного співробітництва ощадних банків German Sparkassenstifung др.Міхаель Бек і представник організації в Україні Матиас Пфааф.                               

        В рамках зустрічі висвітлено успішний досвід діяльності ощадних банків для розвитку підприємництва і фермерства із врахуванням досвіду Німеччини. Зазначений позитивний  досвід є вкрай важливим в період повоєнного відновлення національного агропродовольчого підкомплексу, що дозволить розвивати фермерство на засадах збалансованого розвитку.

фото 2

          Долучення до проєктної ініціативи закладів вищої освіти дозволить охопити широкі верстви населення в сільських територіальних громадах регіону, забезпечить можливість проходження тематичної практики студентів у фермерських господарствах Львівщини, підвищить фінансову освіченість жителів сільських територій,  а також стимулюватиме до розвитку молодих фермерів і їх компетенцій в реалізації підприємницьких ініціатив.

Автор: Павло Музика

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru