EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У четвер, 1 грудня, здобувачі вищої освіти за освітньою програмою «Економіка підприємства» спеціальності 051-«Економіка» та науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича взяли участь у вебінарі: «Підприємництво в аграрному секторі та можливості його фінансового забезпечення».

Фото 1

 

Під час вебінару розглядались питання ролі та місця банків у фінансовому забезпеченні підприємницької діяльності в аграрному секторі економіки України, проблеми залучення державних та міжнародних фінансових ресурсів для розвитку аграрного підприємництва, роль фінансових дорадників в аграрному підприємництві.
Під час вебінару з вітальним словом виступив доктор економічних наук, експерт з моніторингу, оцінки та управління аграрними підприємствами Віталій Радько. З доповідями виступили Віталій Головачов – старший експерт з питань банківського та сільськогосподарського фінансування, Олег Осаулюк – спеціаліст з розвитку бізнесу та підвищення потенціалу дорадництва, Роман Корінець – директор Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України.

Фото 2

Студенти мали можливість поставити запитання, та отримати на них відповіді фахівців з підприємництва в аграрному секторі, а також більше дізнатися щодо перспектив розвитку підприємництва у повоєнний період.

Оксана Саламін, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru