EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

30 березня відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «ОйкосНомос» кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича університету.

фото 1

Гуртківці дізналися про особливості написання наукових публікацій, інформацію щодо вибору теми наукового дослідження, умов участі у конференціях, круглих столах та інших заходах. Студенти наукового гуртка кафедри дізналися про можливості участі у тематичних Літніх школах в 2023 році, які організовуються в Україні та країнах ЄС.

 

фото 2
На засіданні було розглянуто можливу тематику доповідей і публікацій на наукових конференціях в Україні та закордоном, а також обговорювалася тематика підготовки конкурсних наукових робіт студентами.
В рамках засідання наукового гуртка студентка 3 курсу факультету економіки та менеджменту Христина Горкавлюк представила доповідь із питання європейського досвіду інноваційного розвитку і кооперації виробників органічної сільськогосподарської продукції. Відбулося жваве обговорення тематики студентської доповіді Христини Горкавлюк, оскільки розвиток кооперації виробників органічної продукції в Україні із врахуванням досвіду країн ЄС є надзвичайно актуальним.
Всі студенти, які бажають стати науковцями, можуть обрати актуальну й цікаву тему дослідження на кафедрі економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича. Під керівництвом викладачів кафедри студенти наукового гуртка приймають активну участь у наукових конференціях, конкурсах та інших наукових заходах, що відбуваються у закладах вищої освіти України.

фото 3
Діяльність гуртка спрямована на залучення студентів до наукової роботи і сприяє презентації результатів їхніх досягнень широкому колу дослідників в Україні та закордоном.

Автори: Оксана Саламін, Володимир Максим, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru