EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

001

Другого травня викладачі кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича продовжили профорієнтаційну роботу в школах Стрийського району Львівської області.
Викладачі розповіли про спеціальності підготовки студентів на факультеті економіки та менеджменту в університеті, особливості вступної кампанії у 2023 році, представили науково-дослідні напрацювання студентів і науковців факультету. Викладачі кафедри наголосили на перевагах навчання на факультеті економіки та менеджменту університету, зокрема за бакалаврською спеціальністю 051 «Економіка», завдяки співпраці із підприємствами, органами місцевого самоврядування, провідними галузевими асоціаціями, можливою участю в програмах академічної мобільності та самоудосконалення у спортивних секціях університету.
Висловлюємо вдячність директорам Семигинівської середньої загальноосвітньої школи (Грех Ольга Михайлівна) і Жулинської гімназії Стрийської міської ради (Дякунчак Оксана Володимирівна) за всебічне сприяння у проведенні профорієнтаційної зустрічі викладачами факультету економіки та менеджменту університету у Стрийському районі.

Павло Музика, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru