EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Для забезпечення екологічної безпеки важливого значення набуває впровадження екологічних інновацій – нових продуктів, технологій, способів організації виробництва, що забезпечують охорону навколишнього середовища.

01

5 травня на кафедрі екології відбулась онлайн зустріч студентів-екологів із професором Національного університету «Львівська політехніка» завідувачем кафедри екології та збалансованого природокористування Мальованим Мирославом Степановичем.
У своїй лекції, яка стосувалась впровадження екологічних інноваційних розробок у практичну діяльність, професор розповів про безпечне використання капсульованих добрив, новітні технології їх виготовлення та нові наукові плани.

02
Здобувачі освіти висловлювали свої думки щодо впровадження інноваційних підходів у виробництво та ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.
Колектив кафедри екології та здобувачі ОПП «Екологія» щиро дякує професору Мальованому М.С. за лекцію, яка дозволила поглибити знання для успішного опанування навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень», а також за мотивацію студентів до майбутнього професійного розвитку у сфері екології.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru