EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

13-14 травня 2021 року в нашому університеті відбулася студентська наукова конференція в режимі онлайн. На секції кафедри екології «СУЧАСНІ ПИТАННЯ ЕКОЛОГІЇ: ДОСЯГНЕННЯ, ПЕРСПЕКТИВИ ТА ПРОБЛЕМИ» були виголошені цікаві, різнопланові доповіді, що стосувались актуальних питань, містили результати власного пошуку, гіпотези, бачення.

Учасники конференції приділили багато уваги питанням екологічної оцінки довкілля різних регіонів, безпеки водних ресурсів гірських територій, санітарних аспектів парків та потенціалу їх туристично-рекреаційних ресурсів. Також звучали дослідження на тему мінеральних джерел, доцільності використання сорбентів, проблем діяльності гідроелектростанцій. Багато цікавого дізнались про користь кімнатних рослин, екологічну безпеку крафтового пивоваріння. Дискутували, обмінюючись думками, про користь чи шкоду поліетиленових пакетів та організації системи моніторингу атмосферного повітря на регіональному рівні.
Сьогоденне сучасне життя складно собі уявити без досягнень науки. Людина – фахівець, що творчо мислить, а також орієнтується в інформаційному та науковому просторі, повинна шукати «вдалих» розв’язків складних ситуацій, які диктують нам умови сьогодення.

Бажаємо вам, дорогі студенти та учасники конференції, міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, професійних звершень та росту, нових відкриттів! Пишаємося вами! Хай творча наснага та завзятість не залишають вас!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru