EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 1

Навчальна практика студентів є обов’язковою складовою частиною процесу підготовки фахівців. Вона є наступним після лабораторних і практичних занять етапом, що забезпечує перехід від теоретичного навчання до професійної діяльності студентів.  

Під час навчальної практики студенти 1 та 2 курсів спеціальності 101 «Екологія» поглиблювали знання, які отримали при вивченні теоретичних курсів з навчальних дисциплін «Загальна екологія» та «Заповідна справа»  у Регіональному ландшафтному парку «Знесіння». Парк розміщений майже в центрі Львова, є надзвичайно цікавим місцем у геотуристичному аспекті, у збереженні та відновленні природного ресурсу, а також  для проведення  практики.

На навчальній практиці студенти ознайомились з категоріями об’єктів природно-заповідного фонду, з заповідними режимами територій, з доцільністю проведення природоохоронних заходів, дізнались про види рослин та тварин, які включені до Червоної книги України, отримали наочне уявлення про природні процеси та їх взаємозв’язки, розглянули різні біоценози, провели аналіз впливу природніх факторів на рослинність парку, узагальнили побачене і підвели висновки.

Отже, навчальна практика відіграє значну роль у формуванні наукового світогляду, екологічних, патріотичних та етичних почуттів, культури і навичок поведінки та діяльності в природі. Щиро дякуємо керівництву Регіонального ландшафтного парку, а також Анні Гірній за допомогу у проведенні практики.

Слава Україні!

Допис підготували доценти кафедри екології: Ольга Сухорська та Ніна Градович

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru