EN   UA

КАФЕДРА ЕКОЛОГІЇ

1

 

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Параняк Роман Петрович

e-mail: ecology@lvet.edu.ua
 

тел. (032) 239-26-52

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

«Природа – могутнє пізнання, яке через спілкування розкриває людині свої таємниці й робить її більш чутливою до навколишнього світу. Людина – частина природи, потяг до всього живого закладений у ній від самого народження».
Саме під таким гаслом студенти 1 та 2 курсів спеціальності 101 «Екологія» під час навчальної практики з дисципліни «Ландшафтна екологія» відвідали ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка, де закріпили і поглибили знання, одержані на лекціях і лабораторно-практичних заняттях. Ботанічний сад є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. На сьогодні він є навчальна, науково-дослідна та природоохоронна установа при Франковому університеті.

2
Студенти у ботанічному саду мали змогу ознайомитися з рослинним світом дендропарку, побачити рідкісні дерева і чагарники (особливо під час цвітіння).Також у парку наявні оригінальні зразки садово-паркової архітектури з багатим видовим складом; різні кліматичні, гідрологічні та грунтові умови.

3

4

5
Отже, підсумовуючи все вище сказане, можна сказати, що навчальна практика сьогодні потрібна для впровадження екологічних принципів у природничонаукових і гуманітарних знаннях; людину і природу варто розглядати в єдності цілісної системи «суспільство-природа».
Допис підготувала доценти кафедри екології: Вікторія Момут та Ніна Градович.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru