EN   UA

КАФЕДРА ФАРМАЦІЇ ТА БІОЛОГІЇ

Завідувач, доцент, кандидат біологічних наук Грицина Мирослава Романівна 

Контакти:
Телефон 239-26-15
E-mail: pharm-biology@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 6
Студентка 4 курсу Катерина Соляник, яка навчається в нашому університеті на освітній програмі «Фармація» проходить виробничу практику в місті Кассел (Німеччина), апетека Landgraf-Karl-Apotheke.
Катерина ділиться своїми враженнями про проходження практику в німецькій аптеці. Цей досвід надзвичайно цікавий та корисний. Робота з висококваліфікованими фахівцями надихає мене розвиватися і покращувати свої навички у фармацевтичній сфері. Кожен день я отримую цінні уроки та поради від моїх наставників. Вони допомагають мені краще зрозуміти, як працює аптечна система в Німеччині та як надавати якісну медичну допомогу пацієнтам. Це надихає мене йти вперед і стати кращим фахівцем.
Я також маю можливість спостерігати за наданням консультацій пацієнтам. Це дуже важлива частина моєї практики, оскільки я можу бачити, як мої поради та підтримка полегшують і поліпшують самопочуття людей.

 

MyCollages 7
В цілому, практика в німецькій аптеці надає мені незабутній досвід та можливість зрости професійно. Я вдячна своїм наставникам і всій команді аптеки за цю можливість. Ця практика допомагає мені розвиватися як фармацевту та набувати цінний досвід у сфері охорони здоров'я.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru